ЗБІРНА УКРАЇНИ U-19 РОЗПИСАЛА МИРОВУ З ЮНІОРАМИ СЕРБІЇ В ЕЛІТ-РАУНДІ ВІДБОРУ ЄВРО-2022

Поєдинок завершився з рахунком 1:1. Єдиний м’яч у складі «блакитно-жовтих» забив «рухівець» Ілля Квасниця. 
 


У першому турі юніори України та Сербії здобули перемоги над своїми суперниками, тож цей матч був по-справжньому інтригуючим та важливим в контексті турнірної боротьби у групі. 

У стартовому складі збірної України U-19 вийшли одразу троє «рухівців». Марко Сапуга діяв у центрі півзахисту, Віталій Роман грав справа в обороні, а Ілля Квасниця – справа у півзахисті. Представники «жовто-чорних» проявили себе на високому рівні в цьому поєдинку. 

Впродовж першого тайму команди діяли на зустрічних курсах. Кілька разів небезпечно пробивав по воротах сербів Ярмолюк – безрезультатно. А от на 18-ій хвилині забили саме серби. Після подачі зі стандарту відзначився Михайло Іліч.

Та вже за кілька хвилин підопічні Володимира Єзерського зрівняли рахунок. «Рухівець» Ілля Квасниця отримав передачу від Ярмолюка та наважився на дальній удар, який виявився результативним. Таким чином Ілля відзначився дебютним голом у складі юніорської збірної України. 

До завершення першого тайму українці та серби обмінялися небезпечними моментами, але більше голів не забивали.

По перерві ігровою ініціативою на полі здебільшого володіли серби. Все ж юніори збірної України теж знаходили можливості для небезпечних атак. А остання 5-хвилинка матчу взагалі була за «блакитно-жовтими». Втім, на жаль, м’яч вперто не летів у сітку. 

А ще на 81-ій хвилині на поле вийшов ще один “рухівець” півзахисник Денис Підгурський, який замінив Олександра Яцика. Для Дениса це дебютний поєдинок у складі юніорської збірної України.

У підсумку, бойова нічия 1:1. Вже у вівторок, 7-го червня, збірна України U-19 зіграє заключний матч Еліт-раунду відбору Євро-2022 проти юніорів Нідерландів.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини