ЗБІРНА УКРАЇНИ U-19 ПЕРЕМОГЛА ЮНІОРІВ НОРВЕГІЇ. «РУХІВЕЦЬ» МАРКО САПУГА ВІДЗНАЧИВСЯ ГОЛОМ

Підопічні Володимира Єзерського перемогли збірну Норвегії U-19 з рахунком 3:2 в еліт-раунді відбору Євро-2022. 
 


В першому таймі юніори збірної України розписали мирову із норвежською юніорською збірною. А вже по перерві перипетії на футбольному полі були значно жвавішими. Вагому лепту в перемогу України внесли гравці «Руху». Спершу Віталій Роман заробив на собі пенальті. Вирок арбітра впевнено реалізував Ярмолюк. На 69-ій хвилині суперники відновили паритет. 

Згодом українці заробили право на пробиття ще одного одинадцятиметрового. Ярмолюк не зумів переграти кіпера норвежців з позначки, втім на добиванні першим був Марко Сапуга, який відправив м’яч у сітку – 2:1. 
 


Також варто відзначити появу на полі «рухівця» Квасниці, який на 55-ій хвилині замінив Волошина. У Іллі була чудова нагода аби забити дебютний м’яч у складі юніорської збірної, але на цей раз підвела реалізація. 

Потроїв перевагу юніорської збірної України Малиш, якому асистував невтомний Ярмолюк. Норвежцям вдалось скоротити відрив в доданий арбітром час. 

У підсумку – 3:2 перемога українців. Наступний мат еліт-раунду відбору на Євро-2022 серед збірних U-19 українці зіграють 4-го червня проти Сербії. Початок поєдинку о 13:00.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини