ЗАКЛЮЧНИЙ ЗБІР У ХОРВАТІЇ. ДЕНЬ 6. ЗАНЯТТЯ НА ПОЗИТИВІ

 

У п’ятницю, 17-го лютого, «жовто-чорні» провели два тренування, готуючись до завтрашнього спарингу проти одного з лідерів Другої ліги Словенії (аналог української Першої ліги) «Алюмінія» з Кідрічевого.

Перед початком роботи команда традиційно зробила «святковий коридор» для уродинників дня: спершу привітали Гліба Савчуку, а потім аргентинця Фабрісіо Альваренгу.

На початку першого заняття футболісти провели розминку, вправи на координацію та пасінг. Далі попрацювали над контролем м’яча зі завершенням у ворота. А на завершення тренери «жовто-чорних» провели з гравцями тактичну підготовку.

Вечірнє тренування теж стартувало з розминки та вправ на координацію з м’ячами. А далі футболісти отримали  цікаву роботу, яка додала їм чимало емоцій. Зокрема, зіграли своєрідний «дир-дир» для покращення настрою. Потім повправлялися в ігрових естафетах різних видів.

Такими тренуваннями тренери створювали позитивне налаштування футболістів. А завершили все тактичними заняттями та роботою над стандартними ситуаціями.

Завтра «рухівці» зіграють спаринги змішаними складами проти одного з лідерів Другої ліги Словенії (аналог нашої Першої ліги) «Алюмінія» з Кідрічевого.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини