З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ГРИГОРІЮ ПЕТРОВИЧУ!

Почесному Президенту «Руху» – 51!

 

 

Важко знайти людину, яка настільки ж віддана своєму захопленню, як Григорій Козловський. Саме завдяки невичерпному бажанню та наполегливій праці почесного Президента футбольний клуб «Рух» за такий короткий час подолав тернистий шлях усіх дивізіонів України, врешті підвищився у класі та вже другий сезон представляє місто Лева у елітарному чемпіонаті країни. Григорій Петрович - амбіційна людина, відтак, плани почесного Президента «Руху» далекосяжні та благородні. Мрія про сильних вихованців з кожним днем втілюється у реальність завдяки побудові та функціонуванню клубної Академії «жовто-чорних», у яку Григорій Петрович вклав свою душу, працю та футбольну пристрасть, яка рухає ним кожного дня тільки в одному напрямку - вперед. 

Перемоги наших юних вихованців на європейських змаганнях, підписання договорів про партнерство з провідними клубами та академіями, гучні трансфери - це лише перші паростки того футбольного плоду, який лише недавно посіяв в український ґрунт сьогоднішній уродинник. Григорій Петрович, без перебільшення, творить футбольну історію, і плоди його праці в майбутньому неодмінно дозріють на втіху та гордість Львова і усієї України. 

Футбольний клуб «Рух» вітає почесного Президента з Днем народження! Міцного здоров’я, сімейного благополуччя та здійснення всіх найсміливіших задумів! Впевнені, що з таким Президентом, «Рух» і надалі буде стрімко розвиватись та дарувати радість усім львів'янам.

Многая літа, Президенте!


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    1 лютого 2022 р., 10:01

    Вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам здоров'я, добра, процвітання!!

Схожі новини