ЮРІЙ БАКАЛОВ: «РОБОТА В АКАДЕМІЇ «РУХУ» – НОВИЙ ВИКЛИК ДЛЯ МЕНЕ»

Новий директор Академії «жовто-чорних» Юрій Бакалов прокоментував своє повернення в «рухівську» сім’ю.

 

 

– Пропозиція від «Руху» застала мене дещо зненацька. Упродовж того часу, відколи я тут уже не працював, ми підтримували дуже хороші та дружні стосунки з усіма керівниками клубу, телефонували один одному, вітали зі святами.

Декілька днів тому генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин запропонував мені повернутися, дав певний час подумати. Я відчув, що це для мене цікаво, новий виклик, нова робота. Ви ж розумієте, що працювати практично тренером і директором Академії – це різні напрямки. Та й відповідальність трохи інша.

Я радий, що повернувся в «рухівську» сім’ю. Чесно кажучи, деяка недосказаність вийшла з того періоду, коли я вже працював у «Русі» головним тренером. Тому особливо довго не думав: надійшла пропозиція – дав добро, приїхав, поспілкувався, і тепер я тут.

Зараз мені потрібно трохи часу, щоби розібратися у всіх процесах. Так відразу не можу казати, що в роботі Академії «Руху» щось треба змінювати, додавати чи забирати. Бачу, що тут провели дуже якісну роботу, вибудували систему підготовки футболістів у різних вікових категоріях. Вибрали чіткий напрямок, куди рухатися, – і в тактичному плані, і в філософії, і у всьому іншому.

У процесі детальнішого ознайомлення з роботою Академії «Руху» хочеться додати і щось своє. Вважаю, що в мене для цього вдосталь досвіду. Я вже встиг поспілкуватися і з тренерами, і з керівництвом клубу, – зробив висновок, що в нас єдина думка в цьому напрямку. Думаю, що все вийде добре.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини