ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ «ВЕРЕС»

 

11-ту поспіль перемогу в чемпіонаті «жовто-чорним» принесли голи Боцьківа, Бойка та Непейпієва.

До поєдинку з юніорами «Вереса» «жовто-чорні» підходили з 10-тиматчевою переможною серією в чемпіонаті. Долю зустрічі у першому колі між цими командами вирішив пізній гол Дениса Підгурського, який у цій грі не міг допомогти своїй команді через перебір жовтих. З тих же причин участь у поєдинку не міг взяти й Кітела. Дискваліфікованих лідерів на полі зі стартових хвилин замінили Бойко та Добрянський відповідно. Роман, до слова, в цей день святкував свої уродини.

Перша гострота біля воріт «Вереса» з’явилась після подачі з кутового на 11-ій хвилині – Холод пробив головою над перекладиною. Згодом здалеку перевірив Кулика на уважність Русяк – кіпер рівненців зловив м’яча. Гості огризнулись моментом Савчука, після якого у гру довелось вступити Гереті. А вперед «жовто-чорні» вийшли всередині першого тайму: Теслюк виконав подачу до штрафного, Боцьків причатував помилку захисника і покарав суперників за неуважність – 1:0. До перерви Столярчук, Боцьків та Непейпієв опинялись на ударних позиціях, але їхнім спробам бракувало точності. Зрештою, постійний тиск на ворота суперників дав свої плоди вже у компенсований до першого тайму час: Бойко відкрив лік своїм голам за юніорів «Руху» після скидки головою від партнера по команді – 2:0.   

На старті другого тайму Боцьків мав нагоду оформити дубль, але м’яч після його удару головою пройшов поруч зі стійкою. Натомість успіх «Руху» принесла футзальна комбінація за участі Добрянського і Русяка, яку результативно завершив Непейпієв. Для Руслана цей гол став 6-им у поточному чемпіонаті. Націленим на ще одне взяття воріт був Бойко, але його удар з лінії штрафного потягнув кіпер «Вереса». М’яч вчетверте побував у сітці рівнян, проте Холод забивав, перебуваючи у положенні поза грою. Відтак, 3:0 – юніори «Руху» здобули впевнену перемогу над «Вересом», а вже 13 квітня зіграють лобову гру проти київського «Динамо».    

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 20-ий тур.

«Рух» U-19 (Львів) – «Верес» U-19 (Рівне) 3:0 (2:0).

7 квітня 2023 року. Винники, НТБ «Рух» імені Богдана Маркевича.

Голи: Боцьків, 26; Бойко, 45+1; Непейпієв, 70.

Попередження: Квас, 72.

«Рух» U-19: Герета, Михальчук, Савчук, Холод, Добрянський, Русяк (А.Федор, 81), Бойко, Столярчук (Король, 81), Непейпієв (Бендера, 71), Боцьків (Панченко, 68), Теслюк (Квас, 71).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини