ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ «МИНАЙ» У МАТЧІ В УЖГОРОДІ

У матчі 28-го туру чемпіонату України серед команд вікової категорії U-19«жовто-чорні» декласували на виїзді закарпатський «Минай» – 4:0.

 

 

«Рухівці» відразу взяли м’яч під свій контроль і накочували атаки на ворота господарів, натомість футболісти «Миная» час від час намагалися відповідати гострими контратаками. Однак на початку матчу до небезпечних моментів справа не доходила. На 16-ій хвилині Русяк пробив по воротах закарпатців, проте в рамку воріт не поцілив.

А потім голи у ворота «Миная» посипалися. Спочатку чудову триходівку розіграли Теслюк, Непейпієв і Столярчук, вони швидко розіграли м’яч, у підсумку Руслан вивів Андрія сам-на сам із воротарем, і Столярчук майстерно покотив м’яч повз воротаря, той від стійки залетів у сітку воріт – 0:1.

А згодом стрімка атака в «Руху» вийшла правим напівфлангом – Теслюк добре обробив м’яч, розвернувся та пробив, за допомогою рикошету відбулося взяття воріт – 0:2.

Пропустивши «постріл дуплетом», господарі дещо активізувалися. Зокрема, на 27-ій хвилині «минайці» відповіли гострою контратакою – м’яч пройшов поперек воріт, відбулося ще декілька спроб підходів до штрафного майданчика «жовто-чорних», але насправді гострих моментів не виникало.

Підопічні Михайла Дячука-Ставицького загалом контролювали гру, проводили атакувальні дії з позиції сили та згодом надали рахунку розгромного статусу. Після широкої атаки з використанням обидвох флангів Кітела навісив у штрафний майданчик господарів, де Русяк майстерно замкнув цю передачу – 0:3. Перед свистком на перерву «рухівці» могли ще збільшити перевагу, але не використали чудовий момент.

На початку другого тайму футболісти «Миная» намагалися частково виправити становище, зокрема, завдали два удари по воротах Ледвія – м’яч пролетів вище поперечки. Взагалі після перерви гра проходила на зустрічних курсах, однак, як і раніше, перебувала під повним контролем львівської команди.

І «жовто-чорні» закономірно забили ще один гол: гості швидко розіграли штрафний, який заробив Теслюк, двоходівка за участю Рогачова та Столярчука завершилася прострілом останнього у центр штрафного майданчика, де найрозторопнішим виявився все той же Теслюк – 0:4.

До закінчення зустрічі «рухівці» створили ще декілька хороших моментів біля воріт «Миная», однак зі зручних позицій більше голів не забили. Отож, 4:0 – упевнена перемога юніорів «Руху» над «Минаєм».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 28-ий тур.

«Минай» U-19 – «Рух» U-19 (Львів) – 0:4 (0:3).

24 травня 2023 року. Ужгород, стадіон «Авангард».

Голи: Столярчук, 24; Теслюк, 26, 66; Русяк, 39.

«Рух» U-19: Ледвій, Савчук, Холод (Герега, 46), Товарницький, Кітела (кап.), Бойко (Рогачов, 59), Русяк, Столярчук, Непейпієв (Боцьків, 71), Квасниця (Касарда, 46), Теслюк (Панченко, 78).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини