ЮНІОРИ «РУХУ» – ПРО ІСТОРИЧНИЙ МАТЧ ПРОТИ «ЗАГЛЕМБЕ»

Юрій-Володимир Герета, Богдан Слюбик та Денис Підгурський поділились очікуваннями від першого матчу в Юнацькій лізі УЄФА.

 

 

Юрій-Володимир ГЕРЕТА, голкіпер ФК «Рух» U-19: «У кожного з нас ще змалку була мрія взяти участь у цьому фантастичному міжнародному турнірі. І коли в травні ми перемогли в чемпіонаті та здобули путівку у Юнацьку лігу УЄФА, були сльози на очах, нас переповнювала радість та гордість. Як наші воїни зараз перемагають на фронті, так і ми мусимо виходити на кожен матч з таким бойовим духом та перемагати на своєму фронті. Ми повинні показати, що наша країна найсильніша. Раніше, на дитячому та юніорському рівнях, ми неодноразово зустрічались із «Заглембе», і з року в рік помітно, як ця команда прогресує. Це хороший суперник, думаю, що поєдинок буде дуже цікавий».

 

 

Богдан СЛЮБИК, захисник ФК «Рух» U-19: «Думаю, що кожен з нас мріяв зіграти в Юнацькій лізі УЄФА. У нас хороша команда, ми повинні грати у свій футбол, вигризати кожен м’яч та битись один за одного. Команда «Заглембе» за стилем гри схожа на «Ліверпуль», у них дуже гарний пресинг та стрімкі контратаки. Перед виїздом ми зібрались командою, поспілкувались про майбутній матч. Думаю, що всі налаштовані перемогти у цьому історичному протистоянні».

 

 

Денис ПІДГУРСЬКИЙ, капітан ФК «Рух» U-19: «Звісно, присутнє хвилювання, адже це наш перший матч на європейській арені. Ми будемо грати не тільки за клуб та емблему, але і за всю країну. Україна зараз переживає непростий час, і ми будемо грати за наших воїнів, які зараз захищають нашу країну. Ми вже розбирали суперника, це дуже непогана команда. «Заглембе» дуже швидко переходить з оборони в атаку. Ми маємо використати свої сильні сторони».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини