ЮНАЦЬКА ЛІГА УЄФА: «РУХ» ЗІГРАЄ З «ІНТЕРОМ» У СТАЛЬОВІЙ ВОЛІ

На польському стадіоні під назвою «Підкарпатський футбольний центр» на початку листопада «жовто-чорні» впевнено обіграли турецький «Галатасарай» у Юнацькій лізі УЄФА.

 

 

Перший офіційний матч року для «жовто-чорних» відбудеться в середу, 8-го лютого (початок – о 15:00), у польській Стальовій Волі – в рамках Юнацької ліги УЄФА юніори «Руху» зіграють проти однолітків з міланського «Інтера».

Саме на цьому полі «рухівці» впоралися з «Галатасараєм» (3:1), після чого вийшли в 1/16-ту фіналу турніру, де жереб обрав у суперники львів’янам вихованців італійського «Інтера» з Мілана.

 

 

«Інтер» U-19 цього сезону в італійській Прімавері не демонструє хороших результатів. Команда, яку очолює відомий у минулому румунський футболіст Крістіан Ківу, наразі перебуває в турнірній таблицю на 15-му місці серед 18-ти колективів.

Однак майбутні суперники «Руху» пробують поступово виправляти ситуацію – зокрема, в 4-ох турах поспіль не програють (2 перемоги та 2 нічиї), а в 2-ох останніх поєдинках зіграли на виїзді внічию з «Ювентусом» U-19 (1:1) і обіграли вдома «Удінезе» U-19 (2:1).

 

 

Сезон в італійській Прімавері відновлять уже 6-8-го січня – в суботу, 7-го числа, «нерадзуррі» зіграють на виїзді проти «Емполі» U-19. Тож футболісти «Інтера» U-19 до матчу з «жовто-чорними» матимуть рівно місяць ігрової практики у внутрішньому чемпіонаті.

 

 

Стадіон «Підкарпатського футбольного центру» в Стальовій Волі є знайомим і фартовим для «рухівців». Тут «жовто-чорні» впевнено здолали «Галатасарай» (3:1, за ходом поєдинку львів'яни вигравали 3:0).

Затишна арена вміщає 3 764 сидячих місць. На цьому стадіоні свої домашні матчі проводить «Сталь» (Стальова Воля), яка виступає у групі 4 третьої ліги (четвертий за рангом дивізіон польського футболу).

Стальова Воля – місто в Підкарпатському воєводстві Польщі за 200 кілометрів від Львова. За переписом 2021-го року, в ньому налічується майже 60 тисяч мешканців.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини