ЯРОСЛАВ КАРАБІН: «ДОБРЕ, ЩО ЗАБИЛИ НА ОДИН ГОЛ БІЛЬШЕ ВІД СУПЕРНИКА»

Нападник «Руху» Ярослав Карабін відзначається голами вже в третьому матчі УПЛ поспіль. Цього разу його влучний удар приніс перемогу в поєдинку проти «Металіста» – 2:1.

 

 

– Коли виходиш на футбольне поле, то завжди хочеться забивати якомога більше голів. Сьогодні це вдалося. Команда перемогла, і я дуже радий.

Комбінація, після якої я забив гол розпочалася з флангової передачі, там добре зіграв Соломон, який зумів дістати м’яч, тоді я вже відкрився, він віддав мені пас, я пробив у один дотик і таким чином реалізував момент.

У першому тайму ми повністю переважали суперника насамперед за моментами, створили дуже багато нагод біля воріт «Металіста». А на другий вийшли ніби з недооцінкою, однак потім усе врегулювалося та стало на свої місця. Команда зуміла напрацювати на гол, перемогти та заробити важливі три очки. Головне – забити на один гол більше від суперника. І добре, що ми це зробили.

Зважаючи на щільність розташування команд у турнірній таблиці, думаю, що друга частина сезону буде дуже цікавою, боротьба триватиме до останнього туру. Нам потрібно вже зараз набирати якомога більше очок, щоби потім почувати себе трохи легше.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини