ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА НАД «ЗОРЕЮ»

 

Завдяки хет-трику Таллеса «жовто-чорні» взяли гору над лідером чемпіонату луганською «Зорею».

Тренерський штаб на чолі з Леонідом Кучуком обрав на матч проти «Зорі» атакувальний варіант стартового складу. Одночасно на полі з’явились Юрій Климчук та Ярослав Карабін. До речі, для Ярослава – це дебют у стартовому складі «Руху» в офіційних матчах.

«Жовто-чорні» активно розпочали поєдинок та вже на перших хвилинах створили декілька моментів. Окремо можна виділити Таллеса, який зі старту був активним попереду. На 18-ій хвилині бразилець прибрав кількох суперників перед штрафним майданчиком та пробив, але Мацапура забрав м’яч до рук. А вже наприкінці першого тайму Таллес відкрив рахунок у матчі, опинившись на добиванні після того, як голкіпер «Зорі» відбив дальній удар Сапуги.

У другому таймі «жовто-чорні» не зменшили обертів. Активність Таллеса знову принесла свої плоди. Спершу бразилець заробив пенальті у ворота гостей, а потім сам його впевнено і реалізував, зробивши рахунок 2:0. І хоч Назарій Русин відіграв один м’яч, але Таллеса у цей вечір неможливо було зупинити. На 62-ій хвилині хавбек записав на свій рахунок хет-трик, забивши гол-красень у самісіньку «дев’ятку» з-за меж штрафного майданчику. Отож, впевнена перемога «Руху» з рахунком 3:1. Підопічні Леоніда Кучука здобули перші 3 очки у новому сезоні та завдали першої поразки «Зорі», яка до цього не втрачала залікові пункти.

 

 

Чемпіонат України. 4 тур. «Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ) – 3:1 (1:0).

Голи: Таллес, 41, 49 (пен.), 62 – Русин, 55.

Попередження: Дідик, 45, Слюсар, 61.

ФК «Рух» (Львів): Паньків, Лях, Дідик, Слюсар, Роман, Сапуга (Довгий, 90), Федорчук, Соломон (Мисик, 90), Таллес (Притула, 78), Климчук, Карабін (Бойчук, 59).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини