ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА НАД «ВЕРЕСОМ»

 

Долю спарингу вирішили голи Климчука і Таллеса у першому таймі.

Перша половина зустрічі минула за ігрової переваги «жовто-чорних». Таллес до 30-ої хвилини міг оформлювати дубль. Втім, якщо в першому епізоді бразилець пробив поруч зі стійкою, то у другому свою команду виручив досвідчений Когут. Також міг забивати і Климчук, але Кльоц в останню мить перервав гостру передачу. Зрештою, свого шансу Юрій дочекався, а за забитий гол має подякувати Рунічу. Василь вивів партнера шикарною проникаючою передачею на самісінькі ворота. Климчук скористався моментом грамотно і холоднокровно переграв кіпера – 1:0. Не минуло й кількох хвилин, як господарі збільшили свою перевагу: це у затяжній атаці з другої спроби вдача посміхнулась активному Таллесу – 2:0. У «Вереса» ж, за винятком спроби Гайдучика ще на старті матчу, в атаці нічого не склалося.  

Друга половина гри була не такою багатою на події. І навіть попри це ближчими до забитого м'яча були саме підопічні Леоніда Кучука. На останніх хвилинах лише поперечка стала на заваді третьому голу у ворота «Вереса» після потужного удару Климчука. У підсумку, 2:0 – впевнена перемога «Руху» над командою з Рівненщини.

 


Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Верес» (Рівне) 2:0 (2:0).
13 серпня 2022 року. Винники, стадіон Б. Маркевича.
Голи: Климчук, 36, Таллес, 42.
Попередження: Довгий, 25, Слюсар, 65.
«Рух» (Львів): Паньків, Лях, Білий, Слюсар, Роман, Сапуга, Довгий, Таллес (Федорчук, 69), Соломон-Отабор (Карабін, 60), Руніч (Мисик, 69, (Чідозі, 86), Климчук.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини