ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА ЮНІОРІВ «РУХУ» У ДЕРБІ ЗІ «ЛЬВОВОМ»

 

«Жовто-чорні» встановили історичний рекорд – 38 матчів без поразок у чемпіонатах України, а переможний гол у матчі забив на 100-ій хвилині Максим Бойко.  

Гра першого кола завершилась упевненою перемогою «рухівців» з рахунком 3:0. Цього разу в малому львівському дербі інтриги було більше, ніж удосталь. Посприяли цьому як суперники, які вийшли на гру проти лідера чемпіонату максимально зарядженими, так і команда Михайла Дячука-Ставицького, яка цього дня була не схожа сама на себе.    

Перший небезпечний момент «жовто-чорні» створили на 13-ій хвилині – Квасниця після передачі Непейпієва пробив поруч зі стійкою. Всередині першого тайму верхову подачу з кутового замикав Холод, але м’яч пролетів над поперечкою. Гості теж доволі сміливо грали в атаці, і це дало свої плоди на 32-ій хвилині. Герич отримав пас від партнера, розвернувся та пробив без шансів для Ледвія – 0:1. Зарядженість на гру зіграла зі суперниками злий жарт наприкінці першого тайму, коли Панчишин за надмірні емоції побачив перед собою другу жовту картку та залишив «Львів» у меншості.

Попереду в «жовто-чорних» був увесь 2-ий тайм, аби виправити становище на полі. Та, попри чисельну й ігрову перевагу господарів, якимись особливими моментами біля воріт «Львова» «жовто-чорні» похвалитися довгий час не могли. Аж поки на 80-ій хвилині Столярчук не зрівняв рахунок у зустрічі, замкнувши пас від Романа з флангу – 1:1. Кульмінація поєдинку трапилася вже у компенсований арбітром час: «рухівці» заробили право пробити пенальті після того, як м’яч влучив у руку гравця «Львова». Рішення головного судді спричинило бурхливу реакцію гравців та тренерського штабу «містян», на поле вибіг невідомий, який вдарив арбітра в живіт. Через декілька хвилин гра, зрештою відновилася: Бойко влучно пробив із позначки та вирвав для юніорів «Руху» перемогу у дербі. Однак емоції після свистка продовжували бити через край, і представники гостей довго не хотіли відпускати з поля головного рефері зустрічі. Втручатися в ситуацію довелося навіть правоохоронцям.

У підсумку, львівське дербі зі скандальною кінцівкою таки завершилось на користь юніорів «Руху». «Жовто-чорні» не лише втримали 5-очкову перевагу в турнірці над своїм найближчим переслідувачем «Динамо», але й побили історичний рекорд «Шахтаря», довівши свою безпрограшну серію до 38-ми матчів у чемпіонатах України!

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 27-ий тур.

«Рух» U-19 (Львів) – «Львів» U-19 – 2:1 (0:1) 

20 травня 2023 року. Винники, стадіон імені Богдана Маркевича.

Голи: Столярчук, 80; Бойко, 90+10 (пен.) – Герич, 32.

Попередження: Квасниця, 15; Бойко, 18; Роман, 26.

Вилучення: Панчишин, 38 (друга жовта).

«Рух» U-19: Ледвій, Савчук, Холод, Товарницький (Теслюк, 76), Роман, Бойко, Русяк (А.Федор, 46), Столярчук, Касарда (Боцьків, 46), Квасниця (Панченко, 74), Непейпієв (Рогачов, 70). 

 


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    20 травня 2023 р., 18:15

    Вітаю наш клуб з видатною подією, яка золотими буквами буде вписана в історію команди! Бажаю Ю-19 ще вище підняти планку і здобути золоті медалі в цьому чемпіонаті!!

Схожі новини