ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА ЮНІОРІВ «РУХУ» НАД ДУБЛЕМ «КАРПАТ»

 

Голи «за жовто-чорних» у другому таймі забили Ілля Квасниця і Денис Теслюк.

Гра юніорських колективів «Руху» та «Карпат» відкривала другий етап Прем’єр-ліги Львівщини. Для Віталія Пономарьова цей поєдинок став хорошою нагодою перевірити ігровий тонус своїх підопічних під час паузи у чемпіонаті України та переглянути найближчий резерв. «Рухівці» одразу заволоділи ініціативою на полі, але перший по-справжньому небезпечний момент створили на 15-ій хвилині. Олег Федор знайшов щілину у захисті суперників, завдав удару, але на заваді став кіпер. Згодом атаку «рухівців» намагався результативно завершити Підгурський. Денис першим опинився на підборі і пробив по воротах – знову врятував Сасс. Виручив у двох епізодах свою команду і Ванівський: спершу парирувавши дальній удар Фетька на кутовий, ще пізніше – нівелювавши загрозу після спроби Шаха та рикошету від свого захисника. Несподіваний успіх гостям ще до перерви приніс стандарт. Після подачі з кутового м’яч відлетів до Ломницького, і той вивів свою команду уперед. Відповісти зі стандарту могли і «жовто-чорні», але Артур Федор з вигідної позиції пробив поруч зі стійкою.   

Зі старту другого тайму юніори «Руху» притисли «карпатівців» до воріт, але до завершального удару справа довгий час не доходила. На 66-ій хвилині Олег Федор уже бачив м’яча у сітці, але Савчин в останню мить виніс круглого з лінії воріт. Згодом на небезпечний простріл Рогачова з флангу зреагував кіпер. Зрештою, невпинний тиск на ворота «Карпат-2» приніс свої плоди на 72-ій хвилині: Квасниця після затяжної атаки за участі Рогачова і Федора першим опинився на м’ячі у штрафному після того, як той влучив у перекладину після удару Теслюка, і зрівняв рахунок – 1:1. Господарі продовжували тиснути і створювати моменти: Олег Федор прорвався до воріт і пробив поруч з дев’яткою, Квасниця після обіграшу захисників пробив у руки кіперу. Переможний гол назрівав, і його записав до свого активу Теслюк, вдало відгукнувшись на подачу з кутового. Масну крапку у грі міг поставити Рогачов, але стійка врятувала «зелено-білу» молодь від третього пропущеного голу. Відтак, 2:1 – ­вольова перемога «Руху-2» над «Карпатами-2» у обласному чемпіонаті.   

 

 

Прем’єр-ліга Львівщини. «Рух-2» (Львів) – «Карпати-2» (Львів) 2:1 (0:1).

23 вересня 2022 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: Квасниця, 72, Теслюк, 86 – Ломницький, 38.

Попередження: Підгурський, 39, Пастух, 50.

«Рух-2»: Ванівський, Холод, Кітела (Добрянський, 89), Товарницький, Савчук, Столярчук (Рогачов, 65), Підгурський, Пастух (Бойко, 87), О. Федор, Квасниця, А. Федор (Теслюк, 54).  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини