ВОЛОДИМИР ЛЕВЧУК: «СЕРЙОЗНЕ СТАВЛЕННЯ ДІВЧАТ ДО ФУТБОЛУ ДОПОМАГАЄ ВИГРАВАТИ»

Головний тренер жіночої команди «Рух» прокоментував перемогу над «Янтарочкою» з Новояворівська (2:1) в матчі 7-го туру Першої ліги України.

 

 

– Приємно, що перемогли в цьому матчі. Молоді дівчата розвиваються, прогресують. Я вважаю, що ми на правильному шляху.

Ми намагаємося вигравати в кожному матчі. Дівчата і я серйозно ставимося до футболу, хочу, щоби вони професійно зростали, покращували свою гру. Але на все потрібен час, нашим дівчатам варто набиратися досвіду. За рахунок таких ігор вони це роблять, і це тішить.

Дуже багато боротьби було. У нашої лівої захисниці Софії Козловської, футболістки 2006-го року народження, як і більшість в команді, – перелом носа, вона зіткнулася зі суперницею під час боролися за верховий м’яч. Наші гравчині самовіддано борються на полі, до останнього віддаються в кожній грі. Я задоволений прогресом Софії в останніх матчах.

Що стосується кадрового питання, то маємо дві проблемні позиції. Не вистачає опорного півзахисника та вінгера. Тому я на одну позицію роблю зворотні заміни. Зокрема, цього разу застосував потрійну заміну на найбільш енергозатратну позицію правого півзахисника. Десь, можливо, не вгадую, але за рахунок цих замін нам загалом вдається тримати потрібний темп гри, інтенсивність на фланзі.

Будемо намагатися продовжувати в такому ж дусі. Перемоги емоційно впливають, надихають дівчат. Це допомагає їм розвиватися.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини