ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «ЮРІЙ ПАНЬКІВ – ЦЕ НАШ ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛОПЕЦЬ»

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький прокоментував трансфер Юрія Паньківа. 
 


– Насамперед хотів би розповісти маленьку історію. Ще два роки тому Юрій приїхав до Львова на відпочинок. Всі прекрасно знають, що це наш львівський хлопець. І ось тоді відбулась зустріч між Президентом клубу, Юрієм і мною. Він вже тоді прагнув грати у Львові. Григорій Козловський йому сказав, щоб він ще не поспішав повертатися додому. Ми грали тоді в Першій лізі. І справді, того року «Олександрія» посіла місце, яке дозволило їй грати у Лізі Європи, відтак, Юрій зіграв на груповому етапі євротурніру. Ще й матчі відбувалися на «Арені Львів». Відтак, пізніше ми згадували про цей момент. Для Юрія той рік став найуспішнішим у кар’єрі. З того часу ми з Юрієм постійно були в діалозі. І ось тепер він приїхав додому і ми підписали угоду. Ми і він цього прагнули. Гадаю, всі сторони залишилися задоволеними. 

Не потрібно забувати, що в нас ще є молодий та перспективний воротар Юрій Герета. Юрій Паньків та Олександр Бандура – динозаври воротарського мистецтва, тож йому пощастило, адже він має можливість зараз тренуватися і перебувати в одній роздягальні з ними. Відтак, гадаю, його прогрес теж не за горами. Звичайно, якщо порівнювати нашу команду з тими, які грають у єврокубках, то в нас на воротарській позиції дуже хороша конкуренція. У нас є два сильні досвідчені воротарі та один перспективний кіпер, який біля них буде рости професійно. 

На Lviv Fan Festival ми ще не раз зберемо людей для презентації футболістів. Привідкрию завісу – це будуть досить відомі в Україні гравці.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини