ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «ПЛЮМАН – ТЕХНІЧНИЙ ГРАВЕЦЬ ІЗ ХОРОШИМ ДРИБЛІНГОМ»

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький прокоментував трансфер Фредді Плюмана.
 


– Будь-який трансфер – це колективна робота: починаючи від Президента клубу та закінчуючи селекційним відділом. Головний тренер, його помічники переглянули Фредді перш, ніж підписувати з ним контракт. Це гравець із великим багажем досвіду виступів за кордоном. Ми зустрічали багатьох футболістів, які вже мали досвід і хорошу статистику, але не могли проявити себе в УПЛ. Відтак, ми декілька днів спостерігали за Фредді. Усі залишились задоволеними його діями. Також він справив хороше враження як людина. Це також дуже важливо, адже у нас – великий колектив, який формується саме у роздягальні. Ми раді, що Плюман став нашим футболістом. 

Фредді грає на позиції флангового нападника. Також він може проявити себе на позиції десятки. Це технічний гравець із хорошим дриблінгом. У нього класна завершальна передача. Ці якості я б одразу хотів би виділити. У нас є такі технічні гравці, як Таллес, Бойчук, Борячук, Климчук. Цікаво буде побачити їхню взаємодію із Фредді на футбольному полі. «Руху» потрібно забивати голи і тішити свого вболівальника. Сподіваюсь, що Плюман стане одним з тих футболістів, на якого будуть ходити вболівальники також.

У футболі кожного місяця потрібно доводити свою профпридатність. Звичайно, за його плечима гра за різні клуби, у тому числі – за «Фулгем», але нас цікавило, у якому стані він перебуває зараз, чи підходить він під нашу манеру гри. Усі ці фактори відіграли вирішальну роль. Його кар’єра – це його досвід, який він може передати молодим футболістам. Молодь повинна черпати не лише від наших досвідчених гравців, таких, як Федорчук, Мартинюк, Паньків, а й у кваліфікованих легіонерів, які пройшли школу англійського, турецького, бельгійського футболу. 

Потрібно віддати належне нашому селекційному відділу, адже люди кожного дня працюють та переглядають чимало гравців. Є можливість запросити багатьох. Але це повинне бути обґрунтоване рішення. Леонід Кучук, як-то кажуть, повинен дати своє благословення на трансфер. Кожен з нас робить свою роботу. На вболівальників очікує ще декілька трансферів, адже нам потрібно виконувати поставлені завдання. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини