ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «ОРІХОВСЬКИЙ ВОЛОДІЄ ЧУДОВИМ ОСТАННІМ ПАСОМ»

Спортивний директор «Руху» прокоментував трансфер Павла Оріховського.
 


– Ми дуже задоволенні, що нам вдалося здійснити цей трансфер. Павло Оріховський досить в юному віці дебютував у кваліфікації та груповому етапі Ліги Чемпіонів за київське «Динамо». Цей футболіст працював із хорошими тренерами. Вважаю, у тому, що його попередній клуб «Колос» двічі грав у єврокубках, також є велика заслуга Павла Оріховського. Павло відповідає амбіціям «Руху», адже ми рухаємося лише вверх. Також важливо, що Павло буде ділитися своїм досвідом та допомагати нашим молодим футболістам. Біля нього вони будуть ставати сильнішими, як гравці, а ще порядними людьми, яким є Павло. 

Ми запросили Павла на перемовини. Він з радістю відгукнувся на нашу пропозицію. Павло знав про наш проект, про амбіції нашого Президента, що він будує величезну сучасну Академію. Його це насправді зацікавило. Павлу сподобалось те, як розвивається наш клуб. Ми в свою чергу розповіли йому про наші плани. Він буквально два дні взяв на роздуми і прийняв рішення перейти в «Рух». 

Це дуже розумний футболіст. У нього за спиною дуже хороша футбольна школа. Нам приємно мати у центрі поля таких розумних футболістів, як Федорчук, Мартинюк, Карасюк, Оріховський. Також ще є Кухарук та молодий Притула. Є така фраза: скажи мені хто грає в тебе в центрі поля – я скажу, що в тебе за команда. Вважаю, що зараз в нас центр поля сильний, як ніколи. Сильна сторона Павла – це виконання стандартів. Він це вміє робити дуже якісно. Також він володіє чудовим останнім пасом. Це дуже важливо, особливо після того, як команду залишив Ростислав Русин. Павло – це універсальний футболіст, який може зіграти як нижнього опорного півзахисника, так і вище. Нашому головному тренеру Івану Федику доведеться трішки поламати голову над основним складом. 

Потрібно розуміти, що Павло Оріховський наразі не є в оптимальних кондиціях, адже він не пройшов із нами збори. Все ж він професіонал і ми сподіваємось, що він якомога швидше вийде на свій максимум, який був у нього минулого сезону. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини