ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «МИ ВИГРАЛИ КОНКУРЕНЦІЮ У БАГАТЬОХ КЛУБІВ, ЯКІ ХОТІЛИ БАЧИТИ ЕДСОНА У СВОЇХ РЯДАХ»

Спортивний директор «Руху» прокоментував перехід Едсона у стан «жовто-чорних».
 


– Едсон – це молодий опорний півзахисник, який вже встиг здобути досвід у бразильській Серії А. Це дуже сильний чемпіонат. Я вважаю, що ми зробили правильний вибір, зробивши ставку саме на цього футболіста. Він володіє багатьма важливими ігровими якостями. Вважаю, що зараз його не потрібно розхвалювати, адже проявити себе він зможе лише на футбольному полі. Давайте зачекаємо на офіційні матчі. 

Ще коли я був у Бразилії, одразу зателефонував до Таллеса й повідомив йому, що скоро у нього з’явиться співвітчизник в команді. Він дуже зрадів. Вони відтоді комунікують між собою. Гадаю, двоє наших бразильців дадуть гідну конкуренцію нашим футболістам. Можливо, саме вони будуть гравцями основного складу. Ми на це дуже сподіваємось. Важливо, що є велика конкуренція на цій позиції. 

Бразилія – це настільки великий футбольний континент, що там не лише Едсона можна було підписати. Звичайно, ми звертаємо увагу на фінансові можливості нашого клубу та наші завдання. Не забуваймо, що у нас є багато молодих футболістів, які також стукають в першу команду, а дехто вже грає в основному складі. Враховували всі ці фактори й шукали саме такого футболіста, як Едсон. 

Ми виграли конкуренцію у багатьох клубів, які хотіли бачити Едсона у своїх рядах. Він хотів грати у Європі. Йому дуже сподобались умови, в яких він тренуватиметься. Едсон прекрасно розуміє, що «Рух» для нього може стати певним трампліном у подальшій кар’єрі. Звичайно, ми би дуже хотіли, щоб так і сталося. Все ж зараз його основне завдання – допомогти нашій команді, але спершу він повинен вибороти місце в основному складі. В центрі поля буде дуже сильна конкуренція.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини