ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «ХОЧЕТЬСЯ, ЩОБИ ФУТБОЛІСТИ НЕ ЗУПИНЯЛИСЯ НА U-19»

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький прокоментував історичний результат юніорів клубу, які вдруге поспіль стали чемпіонами України серед команд U-19.

 

 

– Звичайно, я дуже щасливий за клуб, за хлопців, за тренерський штаб. Виконали велику роботу. І президент клубу, і генеральний директор, на жаль, сьогодні не були в Одесі, але вони постійно разом із командою. Це великий успіх для нас. Навіть для тих хлопців, які навчаються в нашій Академії, це великий стимул працювати, тренуватися та доводити – насамперед самим собі, – що неможливе є можливим.

Приємно, що при цьому ми ще й встановлюємо рекорди, перевершуємо статистичні досягнення. Це все залишиться в історії. Але з іншого боку, звичайно, хочеться, щоби футболісти не зупинялися на команді U-19, а прогресували в Прем’єр-лізі, бажано в нашій команді, а також у збірній України – це краще від будь-якого рекорду.

Під час сьогоднішнього матчу з «Чорноморцем» відчувалося, що хлопці зіграють добре, досягнуть результату, тому що в них як-не-як є вже якісь вимоги до себе, є вимоги клубу до них, вони чемпіони. В останніх іграх кожен суперник виходив на нас із подвійною чи потрійною мотивацією.

Тому наші футболісти вже не мали права відпустити це чемпіонство. Напевно, кожен сам собі пообіцяв, що чемпіоном хоче стати саме тут, а не відтягувати до наступного туру. І з цим я їх хочу ще раз привітати, сказати, що вони насправді молодці, привітати президента клубу. Сподіваюся, що це не остання наша перемога. Але найголовніше – це основна Перемога нашої країни, щоби вона була так само швидко, як і перемога «Руху» U-19.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини