ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ЗА НАС ПЕРЕЖИВАВ ПІД ЧАС МАТЧУ»

Спортивний директор футбольного клубу «Рух» Володимир Лапіцький поділився враженнями після перемоги над «Інтером» і висловив сподівання на подальші успіхи «жовто-чорних».

 

 

– Так, зараз ми чекаємо на жеребкування, але хочеться ще пожити цією перемогою. Зрозуміло, що всі ми очікуємо на нашу основну Перемогу в країні. Але і на таких приємних футбольних моментах базується наш оптимізм. На трибунах стадіону в Стальовій Волі було багато українців, ми їм дякуємо, хлопці теж подякували за підтримку після матчу.

Насправді емоції зашкалюють. Тому що ніколи в житті, ще не було, щоби наш клуб заходив настільки далеко. Це вихованці львівського футболу – я дуже радий цьому факту. Пишаюся цими хлопцями. Хочу сказати дякую їхнім батькам, тому що саме вони насамперед їх виховали, зробили з них справжніх патріотів і професіоналів.

Їм ще треба багато працювати, але вони – молодці. Хлопцям дякую від клубу та вболівальників і від усіх, хто за нас переживав під час цього матчу. В нас попереду ще багато роботи, матчів і тренувань.

Тепер чекаємо 28-го лютого. Не знаємо ще суперника, але хто би нам не випав, це стане ще одним важливим кроком в історії клубу.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини