ВОЛОДИМИР БЕРБЕКА: «ЦЕЙ ТРАНСФЕР СТАНЕ ПРИКЛАДОМ ДЛЯ ВСІХ МОЛОДИХ ФУТБОЛІСТІВ»

Керівник агенції Trident Consulting and Investments, яка взяла важливу участь у перемовинах з компанією City Football Group, поділився враженнями від трансферу Миколи Кухаревича у французький «Труа».

 

 

-Перш за все, хочу подякувати Президенту «Руху» Григорію Козловському за довіру та можливість представляти інтереси клубу і футболіста у веденні цих переговорів. Буду щирим, цей процес тривав не один день. Я вірю, що це початок хорошої співпраці. Можна лише привітати після такої угоди не лише Миколу Кухаревича та «Рух», але й весь український футбол. Цей трансфер стане прикладом для всіх молодих футболістів, що у житті нема нічого неможливого. 

У будь-яких перемовинах є свої нюанси. Звісно, було непросто, але ми все успішно пройшли. Після перемоги нашої юніорської збірної на Чемпіонаті Світу багато клубів стежать за українською молоддю. В Україні завжди були талановиті футболісти. У нас росте нове покоління, яке вже зараз готове інтегруватись у світовий футбол. Впевнений, у майбутньому наших гравців чекає велика перспектива та багато гарних контрактів. Микола - це перша ластівка, яка допоможе іншим повірити в себе та працювати ще наполегливіше. Вірю, що це не останній наш трансфер в Європу. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини