ВІЗИТ ОТЦЯ ЮСТИНА БОЙКА ТА ОСВЯЧЕННЯ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ

 

У футбольну домівку юних «рухівців» завітав священнослужитель, який поблагословив хлопців на хороші результати напередодні старту нового сезону та заспівав разом з хором «Осанна» різдвяні колядки.

Особлива зустріч, у якій взяли участь усі вікові категорії вихованців Академії «Руху» та їхні тренери, розпочалась із молитви за своїх батьків, наставників, наших воїнів та всю Україну. Опісля отець Юстин звернувся до хлопців з повчальним словом. 

Назар САВИЦЬКИЙ, старший тренер АФ «Рух» U-15: «Запросили отця Юстина, аби він поговорив з хлопцями, прочитав їм Святе Письмо. Було важливо зібрати разом дітей, адже для нас це початок сезону. Багато прийшло у вишиванках, і це ще раз підкреслює особливість сьогоднішньої події. Для нас, українців, вишиванка – дуже символічний одяг. В нашій Академії хлопці повинні рости здоровими не лише у спортивному, але й у духовному плані. Тож ми прагнемо, аби наші вихованці росли справжніми українцями та добрими християнами. Хлопці мають знати наші звичаї, традиції, підтримувати нашу багату культуру». 

Отець Юстин БОЙКО, священнослужитель: «У кожній справі важливий старт. І підтримка Бога. Спорт для християнина означає, що він повинен дати від себе усе найкраще. І в кожного з нас є великий потенціал, але ми навіть не здогадуємось про його величину. Кожен день наставники хлопців тут, в Академії, допомагають виявити потенціал кожного футболіста. Так і з добром, яке заклав у нас Господь. Аби виявити свій потенціал, потрібно бути щедрим, покірним (вміти слухати та вчитись) наполегливим та, головне, радісним. Хлопці веселі та щасливі, і я бачу, що вони отримують задоволення від тої справи, якою тут займаються». 

Насамкінець отець Юстин нагадав, що вихованці Академії «Руху» теж свого роду воїни, бо будують фундамент майбутнього України. Завершилась зустріч тим, що отець освятив вихованців «Руху» на добрі результати та заспівав разом з ними і хором «Осанна» колядку «Щедрий вечір».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини