ВІВ СОЛОМОН-ОТАБОР: «СТАВЛЮ ПЕРЕД СОБОЮ МЕТУ – ЗАБИВАТИ ЯКНАЙБІЛЬШЕ ГОЛІВ»

Перший коментар новобранця у якості гравця «Руху».

 

 

– Дізнався про «Рух» від свого хорошого знайомого з софійського ЦСКА. Зізнаюсь, пропозицію перейти в «Рух» сприйняв спершу скептично, але згодом дізнався багато про цей проект, порадився з батьками і зрештою прийняв рішення стати гравцем львівського клубу.  Для мене це можливість пограти у одному з найкращих чемпіонатів Європи. Вже встиг познайомитися з командою, коли приїжджав сюди тиждень тому. Тут дуже привітні хлопці.

У вас усе на найвищому рівні. Тренувальна база клубу вражає. Одна з найкращих, які доводилось мені бачити. Такі, мабуть, лише у топових клубів. До прикладу, в Англії. Там теж у дітей є всі умови, аби розвиватись та грати у футбол. Це дуже класно.  

Так, у мене є досвід виступів у Чемпіоншипі. Футбол у Англії дуже різноманітний. Все залежить від того, в якій лізі чи команді ти граєш. Щодо мене, то я люблю фінтити та прориватись флангом. Я граю у своє задоволення і завжди ставлю перед собою мету – забивати якнайбільше голів. Тепер, коли я став гравцем «Руху», постараюсь допомогти клубу здобувати перемоги та підніматись якомога вище у турнірці. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини