ВІТАЄМО ЗБІРНІ УКРАЇНИ З ПЕРЕМОГАМИ!

Головна, молодіжна (U-21) та юнацька (U-17) збірні України здобули перемоги у відбіркових етапах міжнародних змагань.

 

 

Головну перемогу вчорашнього дня здобула команда Олександра Петракова. Збірна України завдяки голам Зінченка та Довбика перемогла на виїзді Боснію та Герцеговину (2:0) та здобула путівку у плей-офф кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року в Катарі.

 

 

Молодіжна збірна України у домашніх стінах перемогла однолітків з Сербії з рахунком 2:1. У стартовому складі команди Руслана Ротаня на поле вийшов гравець «Руху» - Олексій Сич - захисник провів на полі увесь матч. А на 83-ій хвилині на поле вийшов екс-нападник «Руху», який зараз представляє бельгійський «Левен», Микола Кухаревич.

Після 6 турів відбору на чемпіонат Європи 2023 року, молодіжна збірна України посідає другу сходинку у групі з 13-ма балами. Команда Ротаня відстає від Франції, яка йде першою, на 2 пункти.

 

 

А у віковій категорії U-17 «синьо-жовті» зустрічались з Португалією. Підопічні Олега Кузнєцова здобули перемогу з рахунком 3:2 та вийшли у еліт-раунд відбору на Євро-2022 з першого місця. Зауважимо, що у таборі команди є представник «Руху» - Сергій Панченко, проте саме у цьому матчі нападник на полі не з’явився.

Щиро вітаємо наші команди та бажаємо їм подальших успіхів!

У матеріалі використані світлини пресслужби УАФ.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини