ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЗАВЕРШИЛИ РІК НА МАЖОРНІЙ НОТІ»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов прокоментував перемогу над «Чорноморцем» (2:0), яка вивела «жовто-чорних» у «зимові чемпіони» сезону.

 

 

– Наші суперники від початку гри ледь не вдесятьох оборонялися в своєму штрафному майданчику, тому важко було їх розкрити. Хоча ми мали дуже багато гольових моментів, не використали їх, досить довго не могли забити гол.

У перерві зробили вказівки хлопцям. Всі розуміли, що це футбол, у ньому так буває, коли за повної переваги не можеш забити гол, по-різному ситуація може скластися. Добре, що вгадали із заміною – тільки вийшов Святослав Боцьків, практично відразу забив. Після цього в принципі вже все стало зрозуміло. До того ж, ми відразу відзначилися і другим голом.

У нас усі матчі принципові, адже завдання в клубу найвищі, ми боремося за чемпіонство. У жодному поєдинку не можна втрачати очки. Тим більше, це була вже остання гра року. Ми намагалися різними методами налаштовувати хлопців, пояснювати їм важливість моменту. Усвідомлювали, що ця гра нічим не простіша, ніж із «Шахтарем», «Динамо» чи якоюсь іншою командою.

Дякую усім хлопцям, що ми завершили рік на мажорній ноті. Взагалі, за цей рік дуже всім дякую: ми й чемпіонами України стали, і в Юнацькій лізі УЄФА успішно подолали два етапи, і за підсумками першого кола теж перші. Дуже важливо, що досягнули такого результату, а хлопці своєю роботою заслужили на це.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини