ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЗАГЛЕМБЕ» ГРАЄ У СУЧАСНИЙ ФУТБОЛ»

Головний тренер «Руху» U-19 дав коментар напередодні першого поєдинку своєї команди в Юнацькій лізі УЄФА.

 

 

– Я не думаю, що гравців потрібно додатково налаштовувати на гру проти «Заглембе», адже це для них перший матч на такому рівні. Навпаки, потрібно буде їх заспокоїти, аби вони вийшли на поле без зайвих емоцій. «Заглембе» – це чемпіон своєї країни. За останні 10 років цей клуб дуже добре розвивається, особливо, в плані виховання молодих футболістів. В цій команді багато гравців збірних різних вікових категорій. Тому це досить складний суперник. Ми граємо 2 матчі в гостях, це переїзди, неблизька дорога, відтак «Заглембе» матиме невеличку перевагу у цьому аспекті. 

Ми ще думаємо над стартовим складом, але за регламентом всього 3 гравці 2003 року народження можуть зіграти в одному матчі. Наша команда, яка здобувала право зіграти у Юнацькій лізі УЄФА, в основному складалась з футболістів 2003 та 2004 років народження. Деякі гравці 2003 року не зможуть зіграти у цьому матчі. Але потрібно проходити далі, щоб усі мали шанс зіграти на турнірі.

«Заглембе» грає у сучасний футбол, у клубі дуже хороша селекція, футболісти індивідуально сильні. Ми будемо шукати слабкі місця у цього суперника та грати у свій футбол – агресивно зі швидкими переходами з оборони в атаку.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини