ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЗА ГРОЮ МИ НІЧИМ НЕ ПОСТУПАЛИСЯ СУПЕРНИКАМ»

Помічник головного тренера «Руху» Леоніда Кучука Віталій Пономарьов на післяматчевій прес-конференції прокоментував поразку від «Колоса» (0:1).

 

 

– На жаль, цей матч закінчився для нас негативним результатом. Хоча за грою ми нічим не поступалися суперникам. «Колос» не створив жодного моменту з гри, зате забив зі стандарту. В тому епізоді дався взнаки брак концентрації.

Сьогодні не змогли зіграти Марко Сапуга та Юрій Климчук. Вони наші провідні футболісти. Але хочеться, щоби в команді, яка в майбутньому хоче на щось претендувати, ті гравці, які є для ротації та які виходять на заміни, не послаблювали гру, а виходили та могли гідно їх замінити.

У нас молода команда. Ці футболісти мусять через це пройти, набратися досвіду та рухатися далі. У «Колоса» набагато досвідченіша команда. Не маючи реальних моментів, вони все ж витиснули свій гол зі стандарту та перемогли в цьому матчі 1:0. Напевно, якраз досвід і відіграв свою роль.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    12 березня 2023 р., 23:59

    Дуже прикра і болюча поразка! Тим більше сопернику абсолютно рівному по класу. Неприємно те, що навіть з рівними суперниками ми граємо у 2 опорних півзахисники послаблюючи атакуючу ланку команди. Так результат важливий, але атакуючи відтягуєш більші сили суперника і тоді захисту легше. У нас в команді є Роман, Дідик, Слюбик,Холод - це захист найкращий за всю історію львівського футболу. Якщо додати до них опорника Сапугу - це захист майбутніх чемпіонів України! Коли вони на полі я перестаю хвилюватись. Працюйте над атакою. Кутові та штрафні виконуються пробачте на колгоспному рівні - примітивно і неефективно. А з таким завершенням атаки, як продемонстрував сьогодні Мисик, команда приречена на боротьбу у зоні вильоту.(

Схожі новини