ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «Є ПОМИЛКИ, ЯКІ ПОТРІБНО ВИПРАВЛЯТИ»

Попри переконливу перемогу «Руху» U-19 над «Металістом» U-19 (5:0), головний тренер юніорів «жовто-чорних» Віталій Пономарьов знайшов проблемні моменти у грі команди.

 

 

– За результатом ця перемога виглядає легкою, але нам однозначно є над чим працювати. Ми далеко не всіма аспектами гри задоволені, тому маємо попереду ще багато роботи. Але так, погоджуся, зовні наша перемога виглядала легкою. Проте на те ми і тренери, щоби бачити помилки в діях футболістів.

Після першого тайму, незважаючи на рахунок 2:0 на нашу користь, провели серйозну розмову з гравцями, тому що гра до перерви нас не повністю влаштувала. Якщо брати до уваги структуру й організацію гри, то не все виконували, що ми від них вимагали.

Не можна казати, що в нас зараз нова чи оновлена команда. Ці всі хлопці постійно тренувалися разом із тими, які здобували визначні перемоги в попередніх матчах.

Зрозуміло, що впливає те, що в нас зараз є травмовані, зокрема, Олег Федор, Євгеній Пастух, а також Денис Підгурський, який зазнав ушкодження нещодавно. Плюс Богдан Слюбик більше задіяний в основній команді. Але на тих людей, які зараз будуть виходити на поле, ми так само дуже розраховуємо. Тому нехай проявляють себе в повній мірі.

Усвідомлюємо, що в наступних матчах на нас чекають серйозніші суперники, а завдання перед нами стоять найвищі. Тому й цього разу навіть за рахунку 5:0 ми постійно казали футболістам, що потрібно грати на максимумі своїх можливостей.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини