ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ШКОДА, ЩО НЕ ВИГРАЛИ, МАЮЧИ ЧИСЕЛЬНУ БІЛЬШІСТЬ»

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов прокоментував нульову нічию у виїзному поєдинку проти харківського «Металіста 1925».

 

 

– Звичайно, шкода, що не виграли, маючи чисельну більшість стільки часу. Але позиційну гру треба тренувати, це складний елемент футболу. До того ж, у «Металісті 1925» є досвідчені футболісти, які вміють успішно захищатися та перебудовуватися за таких обставин. Ми ж не завжди вчасно, правильно та швидко приймали рішення, такі складні варіанти потрібно награвати. На жаль, взяли тільки одне очко сьогодні.

Хотілося би, щоби в обоймі перебували наші провідні футболісти, ціла група яких через травми й ушкодження пропускали і цю гру. Ми ще жодного матчу не зіграли оптимальним складом. Але в нас іншого виходу нема. Маємо багато хороших молодих і перспективних хлопців, тож вони грають у таких матчах. Сьогодні дехто з них теж отримав свій шанс.

Зрозуміло, що нам потрібно виконувати основне завдання – залишитися в Прем’єр-лізі. Працюємо над тим, щоби належно налаштовувати футболістів у психологічному плані. Із кожною грою вони отримують великий досвід, я в тих футболістів дуже вірю, це насправді хороші гравці.

Але у зв’язку з турнірною ситуацією на них упав такий тягар, з яким непросто справлятися навіть виконавцям із великим досвідом. Та все ж я думаю, що хлопці з цим впораються, і це дасть їм суттєвий поштовх у майбутньому.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини