ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «РЕЗУЛЬТАТ НА ЗБОРАХ НЕ ГОЛОВНЕ»

Статистичні підсумки зимових зборів юнацької команди «Руху» та коментар головного тренера команди Віталія Пономарьова.

 

 

20 лютого юнацька команда «Руху» повернулась з турецьких зборів, на яких була під час зимової паузи у чемпіонаті України U-19.

Усього підопічні Віталія Пономарьова провели в Туреччині 5 ігор і всі вони завершувались перемогою «Руху». Зокрема, «жовто-чорні» обіграли «Ворсклу» U-19, збірну Азербайджану U-18, «Ольборг» U-17, збірну Киргизстану U-20 та «Фрем» U-19. Загальна різниця голів – 16:4.

Одразу 4 гравці «Руху» розділили між собою звання найкращого бомбардира за підсумками турецьких зборів. По 2 голи забили Олег та Артур Федори, Варфоломєєв та Підгурський. Також результативними ударами відзначались Квасниця, Савчук, Руніч, Обаміна, Пастух, Рогачов, Бендера та Слюсар.

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Результат – це не головне на зборах. Це підготовка до чемпіонату, тому не можна об'єктивно оцінювати цей результат. Зрозуміло, що на зборах були позитивні моменти, але ще є над чим подумати. Якщо відверто, то у всіх матчах ми мали перевагу над суперниками, що не може не радувати. У нас є величезний плюс перед весняною частиною чемпіонату, адже ми готувались у чудових умовах, тренувались на якісних полях та при хорошій погоді».

Вже у неділю, 27 лютого, підопічні Віталія Пономарьова проведуть перший матч весняної частини сезону. Рухівці прийматимуть «Колос» у рідних стінах у рамках 19-го туру юнацького чемпіонату України.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини