ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ПРИЄМНО, ЩО ПЕРЕМОГЛИ В ДЕРБІ»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов поділився враженнями після розгромної перемоги над «Львовом» U-19 – 3:0.

 

 

– Готувалися до серйозної гри. Дербі – це завжди напружені серйозні ігри. Але матч так склався, що після першого тайму ми вигравали 3:0, можна сказати, що до перерви гру зробили. Приємно, що перемогли в дербі.

Вважаю, що перший тайм нам дуже добре вдався. Другий – вийшов не таким, як би хотіли. Чому? Це, напевно, пов’язано в тому числі і з тривогою, ракетною небезпекою. Через надто велику паузу зіграли не так добре, як планували. Але найголовніше – ми перемогли та заробили три очки.

Перші два голи забили зі стандартів. Дуже багато уваги приділяємо таким елементам гри. У нас у тренерському штабі кожен займається своїми обов’язками, зокрема, багато роботи проводимо над стандартами. Тому мені особисто не дивно, що забили саме такі голи. Багато награємо таких ситуацій і варіантів.

Захисник Кітела забив із позиції центрального нападника? У сучасному футболі немає такого чіткого поділу на захисників, півзахисників, нападників. Уся команда повинна атакувати, й уся – оборонятися. Саме цього ми й вимагаємо в хлопців. Хто встигає за темпом атаки, той і атакує, не обов’язково це мають бути форварди. Натомість позиції оборонців займають нападники. Ми постійно пояснюємо хлопцям, що у грі потрібна взаємозамінність. Такі вимоги сучасного футболу.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини