ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ПОТРІБНО ДОДАТИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ГРИ»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов, аналізуючи перемогу над «Колосом» U-19 (3:0), знайшов деякі недоліки у грі «жовто-чорних».

 

 

– Нам не зовсім усе вийшло у цій грі. Насамперед в організації атак ми зіграли не так, як хотіли. Тому перший тайм видався досить складним.

Загалом створили багато моментів, забили тричі, неодноразово влучали у поперечку, стійку, і добре, що наші футболісти створюють ці моменти. Але хочеться, щоби саме в організації гри ми трохи додали та не робили помилок у дуже простих ситуаціях, як це сьогодні відбувалося. Занадто багато браку в елементарних передачах, через це прості втрати м’яча. Зрозуміло, що це весняний футбол у всіх його проявах, але ми би хотіли виключити такі моменти з нашої гри.

Так, «Колос» активно застосовував пресинг, але я не можу сказати, що він був для нас складний. Ми успішно з-під нього виходили. Тому не думаю, що це ставило нас у некомфортні умови.

Тепер будемо готуватися до «Шахтаря». Це для нас одна з основних ігор чемпіонату, можна сказати, один із чемпіонських поєдинків. Потрібно зіграти дуже сконцентровано. Як, до речі, і в кожній зустрічі, бо суперники по-особливому на нас налаштовуються. Тому кожен наступний матч для нас складніший від попереднього.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини