ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ПОПЕРЕДУ – ВІДПОВІДАЛЬНА ГРА, ВСІ ХЛОПЦІ ЦЕ УСВІДОМЛЮЮТЬ»

До кінця сезону в Українській Прем’єр-лізі залишилося 4 тури, матчі яких матимуть вирішальне значення для підсумкового розташування «Руху» й інших команд у турнірній таблиці. Найближчий із них – дербі проти «Львова».

 

 

«Жовто-чорні» добре розуміють той факт, що саме від майбутніх поєдинків УПЛ, зокрема, у львівському дербі, багато що залежить. Головний тренер львівської команди у коментарі медіацентру «Руху» наголосив на належному налаштуванні футболістів на ці ігри.

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер «Руху»: «Всі матчі, які в нас залишилися до закінчення сезону, – надважливі. Вони – як фінали. Зрозуміло, що ми готуємося лише на перемоги у всіх поєдинках. Нам немає куди відступати, треба набирати очки у всіх поєдинках. Тому серйозно готуємося. Хлопці, в принципі, працюють на належному рівні. Не можу сказати, що є якась недооцінка «Львова», всі дуже серйозно налаштовуються, адже усвідомлюють, що попереду – відповідальна гра».

 

 

У матчі першого кола «жовто-чорні» поступилися «синьо-золотим» на стадіоні «Скіф» із рахунком 1:2. Зараз усі прагнуть реваншу, тому й готуються до недільної футбольної зустрічі належним чином.

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Львів» – непоступлива команда, ми програли в матчі першого кола. Тому, звичайно, треба зараз перемогти, довести, що ми не слабша команда, а сильніша. Тож аж ніяк не може бути недооцінки, навпаки – треба дуже серйозно готуватися та налаштовуватися. Розуміємо, що «Львів» може дати бій будь-якому супернику. Це продемонстрував навіть їхній матч із «Шахтарем». Тому навіть мова про якусь недооцінку не може йти».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини