ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ПО ЦІЙ ГРІ НЕ МОЖНА РОБИТИ ЖОДНИХ ВИСНОВКІВ»

Післямова головного тренера юніорів «Руху».
 


– По цій грі не можна робити жодних висновків. Подякував хлопцям за перемогу. Попри те, що ми впевнено довели гру до логічного завершення, не все сьогодні нам вдавалося. Були епізоди, в яких ми по іншому мали грати. Натомість, у деяких моментах футболісти діяли дуже добре. Загалом, я задоволений грою. В нас молоді хлопці, відтак, вони повинні постійно розвиватися. 

У першому таймі ми забили двічі, а по перерві в нас також була достатня кількість моментів, але ми їх не реалізували. Провели декілька замін у другому таймі. Прагнемо, щоб гравці, які виходять на поле, підсилювали гру.

«Минай» грав досить глибоко на своїй половині поля. Важко було проривати оборону суперника. Не хотів би нікого виділяти. Вважаю, що в нас багато хороших футболістів. Мова йде як про тих, хто грає в основному складі, так і про гравців, які наразі сидять на заміні. Все ж вони не є слабшими від тих, хто виходить на поле з перших хвилин. Також у нас кілька гравців хорошого рівня травмовані. Насправді, дуже важко передбачити зараз, хто з них буде грати на найвищому рівні, але перспективних футболістів є досить багато. Сьогодні ми перемогли, адже якість наших футболістів була кращою, аніж в суперника. Про клас ще рано говорити, але рівень гравців «Руху» є вищим, аніж у «Минаю». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини