ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ПІДГОТОВКА ДО «МІЛАНА» ВЖЕ СТАРТУВАЛА»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов залишився загалом задоволеним жеребом, який обрав у суперники для «жовто-чорних» італійський «Мілан».

 

 

Уже під час другого поспіль перегляду трансляції жеребкування на фарт поруч із наставником сидів Мілан Михальчук. І вдруге поспіль він виявився фартовим, оскільки такий варіант влаштовує більшість «рухівців», зважаючи на тих суперників, які могли випасти на цьому етапі Юнацької ліги УЄФА.

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер «Руху» U-19: «Мілан Михальчук уже вдруге на церемонії жеребкування витягує суперника, якого наша команда хотіла бачити. Тепер наше головне завдання – добре підготуватися до цієї гри.

 

 

Можу сказати точно, що на стадії 1/8-ої фіналу немає слабких суперників. Будемо робити все, аби гідно представити наше місто та нашу країну в цьому матчі.

Скажу більше, підготовка команди до гри розпочалася відразу по завершенню протистояння з «Інтером». Тепер, звичайно, будуть деякі корективи й інші моменти в підготовці. Розпочинаємо вивчати суперника. Наші тренери-аналітики зробили величезний об’єм роботи під часу аналізу суперників «Інтера» в чемпіонаті Італії. Гадаю, що вони вже мають певну інформацію і щодо «Мілана».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини