ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «НАША КОМАНДА БУЛА СИЛЬНІШОЮ ЗА СУПЕРНИКА»

Післямова головного тренера юніорів «Руху».
 


– Здобули цілком заслужену перемогу. Переграли суперника за усіма аспектами. Гравці «Чорноморця» не створили жодного, по-справжньому, небезпечного моменту біля наших воріт. Натомість, у нас було багато гольових епізодів. Якщо аналізувати структуру гри, то ми задоволені. Так, хотілося б, аби хлопці на полі робили все якомога швидше. Після матчу подякував хлопцям. Усі провели хороший матч. Гравці відповідально поставились до цього протистояння. І це дуже важливо. Станом на сьогодні наша команда була сильнішою за суперника. 

Сьогодні за нас також грали футболісти основної команди Павло Оріховський та Роман Дідик. Хотів би позитивно оцінити їхні дії на полі. Одне із завдань юніорської команди, щоб гравці основи після травм або хвороби могли входити в тренувальний процес. Можу їх лише похвалити, адже у них було професійне ставлення. Вони грали на повну. Дуже дякую їм за це. На них, по-особливому, дивляться молоді футболісти. Сьогодні Павло та Роман були прикладом для інших. 

Сьогодні через дискваліфікацію матч пропускали Варфоломєєв та Непейпієв. Зрозуміло, що це футболісти основного складу, які дуже потрібні нашій команді. Але нас тішить той факт, що є гравці, які можуть їх замінити. Задоволений, що у нас є така обойма футболістів. 

На наступний поєдинок із «Шахтарем» хлопців не потрібно якось особливо налаштовувати. За будь-який матч дають три очки. За «гірників» більше залікових балів не дадуть, якщо вдасться перемогти. Перед грою з «Олександрією» я хлопцям сказав, якщо ми хочемо чогось досягнути, то для нас кожен поєдинок важливий і дуже відповідальний. Кожне протистояння, наче фінал. Потрібно грати завжди на максимум своїх можливостей. Можна перемогти лідерів, але на матч з іншою командою вийти розслабленими і втратити ті ж самі три залікові бали. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини