ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «НАМ НЕ ВИСТАЧИЛО ЕЛЕМЕНТАРНОГО ВЕЗІННЯ»

Коментар наставника юніорів «Руху» після поразки «Олександрії».
 


– Хлопці виходили налаштованими на гру, але бувають такі матчі. Ми не реалізували велику кількість моментів та пропустили після стандарту. Потрібно рухатися далі. Повинні ставити основний акцент на виховання молодих футболістів. 

Попросив в перерві хлопців, щоб вони забули, що ми взагалі били пенальті. Це психологія дітей. Розвиток гравців – першочергове завдання, а вже на другому місці – командний результат. Якщо ми будемо акцентувати увагу на таких моментах, як незабитий 11-метровий, то ми будемо психологічно їх вбивати. Цього робити категорично не можна. Їх потрібно навпаки розвивати психологічно. Вони не повинні боятися помилятись. 

Зрозуміло, що ми сьогодні багато не реалізували моментів, але нам не вистачило елементарного везіння. Я сказав після гри підопічним, що такі поєдинки повинні бути для них наукою. Потрібно вчитися на таких матчах. Якщо будемо постійно перемагати, то нічого не навчимося. Потрібно робити правильні висновки. Загалом я грою задоволений. Так, в будь-якій грі є помилки. Ідеальний матч не проводить жодна команда в світі. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини