ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «НА ЖАЛЬ, ДОЛЮ МАТЧУ ВИРІШИВ ОДИН ЕПІЗОД»

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов на післяматчевій пресконференції прокоментував прикру поразку від «Кривбаса» (0:1).

 

 

– Загалом, ми зіграли так, як планували. Але на сьогоднішній момент ми не можемо поки що так діяти всі 90 хвилин. Розпочали непогано, створили декілька моментів, але потім стався провал наприкінці першого тайму.

У другому таймі все йшло, в принципі, до нічийного результату, однак помилка в захисті призвела до одинадцятиметрового. На жаль, долю матчу вирішив цей епізод.

Ми й надалі боремося за виживання, будемо боротися до кінця. Я все одно вважаю, що наша команда з кожним матчем додає у грі.

«Кривбас» – хороша команда. До того ж, видно, що клуб розвивається, за 2-3 роки багато що зроблено. Тому приємно, що є такі команди. З таким підходом наш чемпіонат може повернутися до того рівня, на якому він був раніше.

Ми зі всіма командами граємо з позиції сили, пробуємо тиснути, використовувати пресинг. У першій половині першого тайму в нас гра виходила, зокрема, швидкі переходи з оборони в атаку. Ми спеціально до «Кривбаса» нічого не готували, однак знали, що тут сильні та досвідчені футболісти, які завжди вміють виривати результат. Тож ми готувалися до серйозного матчу.

На жаль, ми ще структурно на всі 90 хвилин не можемо робити те, що плануємо на поєдинки. Психологія теж відіграє свою роль, тому що ми перебуваємо в такій ситуації, що для нас кожне очко важливе. Звичайно, що психологічний тиск на футболістів відчувається.

Є й різні об’єктивні та суб’єктивні причини. Ми не можемо оптимальним складом зіграти жодної гри від початку кола: дуже багато травмованих гравців, також є футболісти, які лише дебютували в Прем’єр-лізі, для молодих це нове – опинитися в такій складній ситуації, проте, з іншого боку, це розвиток для них. Тому, думаю, все буде нормально.

 

Фото пресслужби «Кривбаса».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини