ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «НА ТУРНІРІ COTIF НЕМАЄ ПРОХІДНИХ ПОЄДИНКІВ»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов поділився своїми очікуваннями від участі у міжнародному турнірі COTIF. 
 


– Звичайно, ми ставимо перед собою максимальні завдання. Все ж першочергова наша ціль – аби футболісти здобули неоціненний досвід. Це дійсно елітний турнір. Кожна гра – серйозний виклик. Помірятися силами з провідними світовими збірними такими, як Аргентина U-19, можливо, вдасться зустрітися зі збірною Уругваю U-19, це дуже важливо. Також нам протистоятимуть найкращі європейські клуби. Юніорська команда «Валенсії» стала минулого сезону чемпіонами Іспанії. 

Цього року суперники нас будуть дещо по іншому сприймати, адже минулого разу, коли «Рух» U-19 брав участь у цьому турнірі, ми здобули перше місце на груповому етапі і поступилися лише у півфіналі. Потрібно бути готовими. Всі матчі будуть складними. На турнірі COTIF немає прохідних поєдинків. Якби ми виступили невдало минулого року, то нас би більше не запросили на такий елітний турнір. 

Якщо аналізувати наших суперників цьогоріч, то збірну Аргентини U-19 особливо представляти не потрібно. Всі розуміють, що в Аргентині надзвичайно талановита молодь. Це топова збірна світу. «Валенсія» U-19 ­– чинний чемпіон Іспанії. «Альсіра» для нас це теж вже принциповий суперник, адже саме цій команді ми поступилися у півфіналі в драматичному матчі минулоріч. Це дуже хороша команда. У фінальній грі вони програли «Ельче» лише у серії післяматчевих пенальті. Грати проти таких команд на груповому етапі буде надзвичайно цікаво. 

Одразу по приїзді в Іспанію, перед початком турніру COTIF, ми проведемо товариський матч проти «Ельче» U-23. Це також міжнародний досвід для наших футболістів. Гратимемо проти старших хлопців. Будемо проводити ротацію. Прагнемо подивитися на всіх гравців, які їдуть в Іспанію. Це буде надзвичайно інформативний період для нас. 

У нашому складі порівняно з минулим роком є певні зміни. Їдуть багато хлопців 2004-го року народження, які не грали на попередньому турнірі COTIF. Також їдуть деякі футболісти 2003-го року. Прагнемо подивитися на 16-річного гравця, який вирушає з нами в Іспанію. Ще ми підписали контракт із Денисом Теслюком, який перейшов з луцької «Волині». Цікаво переглянути його в матчах проти таких сильних суперників. 

Ми завжди боремося за найвищі місця. Не лише на цьому турнірі. Всі футболісти налаштовані на боротьбу. Але як все складеться нам невідомо. Всі команди дуже добре підготовлені. Дуже багато факторів буде впливати на результат. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини