ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ХЛОПЦІ ЗІГРАЛИ СТРАТЕГІЧНО ПРАВИЛЬНО»

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував виїзну перемогу над юніорами «Шахтаря» (2:0) і наголосив, що переоцінювати її не варто, оскільки головна боротьба в чемпіонаті попереду.

 

 

– Як і прогнозувалося, вийшла складна гра за 6 очок. Усі розуміли, що це стратегічно дуже важливий матч. Дякую хлопцям за те, що вони виконали тренерські настанови та зіграли, можна сказати, на межі своїх можливостей.

Ми повели в рахунку в першому таймі. «Шахтарю» потрібно було зрівнювати рахунок, тому після перерви вони діяли більше першим номером, створювали моменти. Хоча і в нас були хороші нагоди у другому таймі. Головне, що наші футболісти правильно зіграли в стратегічному плані. На тому полі було складно демонструвати креативний футбол. Взагалі скажу, що газон поганий, як для такого важливого матчу. А загалом – усе вийшло так, як ми і планували.

Так, ми дещо зміцнили лідерство в турнірній таблиці. Але на це жодним чином не будемо зважати. Варто усвідомити, що попереду в нас дуже складні ігри. Зокрема, із «Зорею», де грають вихованці школи київського «Динамо», до того ж, на нас чекають поєдинки і з «Динамо», і з «Дніпром-1». І це все найближчим часом.

Дуже важкі матчі в нас іще попереду, багато залишається грати, 13 поєдинків. Тому не думаю, що навіть сьогоднішня перемога щось суттєво вирішує. Звичайно, в нас є певна перевага, але бажано помилок не робити, а продовжувати в такому ж дусі. Навіть натяку на розслабленість не може бути.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    19 березня 2023 р., 21:13

    Вітаю з заслуженою перемогою! Молодці! Тактика була вибрана правильна. Хлопці боролись як леви з першої і до останньої хвилини матчу. Бажаю з таким же настроєм зіграти і решту матчів!!

Схожі новини