ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ХЛОПЦІ ЗАДОВОЛЕНІ, ЩО НАМ ВИПАВ «ІНТЕР»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов поділився враженнями від жеребкування 1/16-ої фіналу Юнацької ліги УЄФА, за підсумками якого у суперники «жовто-чорним» випав італійський «Інтер».

 

 

– На цьому етапі турніру всі команди хороші. Слабких тут немає. Ми раді, що нам випав один із найтитулованіших клубів Італії та Європи загалом. Тому буде цікаво перевірити свої сили на рівні такої команди.

Після перемоги над «Галатасараєм», коли дізналися можливих суперників, чомусь хотілося, щоби нашим суперником став якийсь з італійських клубів – «Ювентус» чи «Інтер». Хоча ми не знаємо цих команд, їх іще не бачили, відповідно, не робили жодного аналізу, зараз тільки розпочнемо цим займатися, готуватися до цього матчу. Чесно кажучи, хотілося якусь титуловану команду в суперники.

Думаю, що хлопці задоволені, що випав «Інтер». Під час перегляду жеребкування на фарт посадив поруч зі собою Мілана Михальчука. Він «свою роботу зробив» (сміється) – маємо такого суперника, якого хотіли.

Підготовку плануватимемо спільно з головною командою «Руху». Швидше за все, багато наших футболістів на зборах уже будуть працювати разом з основою. Тому треба підлаштовувати план підготовки з огляду і на цю гру з «Інтером», і на підготовку основної команди.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини