ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЧЕРЕЗ ТЯГАР ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ ВДАЛОСЯ ЗІГРАТИ РОЗКУТО»

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов прокоментував домашню нічию з полтавською «Ворсклою» (1:1).

 

 

– На жаль нам не вийшло сьогодні зіграти так, як ми хотіли. Це якщо брати сам малюнок гри. Відчувається, що на футболістах лежить дуже велика відповідальність. До того ж, зараз більше потрібні очки, ніж гра. Але хотілося би, щоби футболісти демонстрували хороший футбол.

Тим футболістам, які в нас є, треба розвиватися, а їм є куди зростати професійно, варто прагнути до якісної гри, тоді результат прийде. Зараз же, на жаль, над ними висить ось ця турнірна ситуація, є тягар відповідальності, тому не вдалося зіграти розкуто, впевнено, тому не все в нас виходить.

«Ворскла» – хороша команда, в неї дуже досвідчена лінія захисту. Ми знали, як вони діють на футбольному полі, вивчили їхні слабкі місця. Проте не вдалося втілити в життя все заплановане, тому складно було організувати багато небезпеки біля воріт суперників.


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    1 травня 2023 р., 17:07

    - Діагоналі і простіли з флангів виконувати сильно на лінію воротарської та штрафної плащадки. - Крайнім захисникам Ляху та Роману активно допомагати в наступі, завершувати атаки з лінії штрафної. - Климчуку не тягнути одіяло на себе, підняти голову і віддавати м’яч партнеру у більш зручній позиції для завершального удару. (Соломон добре відкивається в штрафній, але Климчук його ігнорує.) - Частіше бити з 20 метрів на силу низом навіть при скученні гравців у штрафній. Нам потрібні перемоги!! Перемагає завжди той хто більше цього хоче!!!

  • С

    Сергій

    1 травня 2023 р., 17:06

    Залишилось 7 важливих матчів. Як покращити гру? На мою думку потрібно, саме: - Стабілізувати гру в захисті. Слюбик може зіграти опорного півзахисника. (Холод в крайньому матчі зіграв непогано. Вирішувати Пономарьову.) - Кожна наша атака повинна завершуватись ударами по воротам. - На тренуваннях ще більше і інтенсивніше награвати стандарти. Результат повинен бути! (можливо потрібно для стандартів поміняти тренера).

Схожі новини