ВІТАЛІЙ ХОЛОД: «У КОЖНОМУ МАТЧІ ТРЕБА ГРАТИ НА МАКСИМУМІ»

Захисна ланка «Руху» U-19 цього року в офіційних матчах УПЛ голів не пропускає. Одним з її лідерів є Віталій Холод, який поділився враженнями від перемоги над «Колосом» (3:0).

 

 

– Звичайно, приємно, що не пропускаємо, на це працює вся команда. Але в деяких моментах ми робимо помилки, на які вказують нам тренери. Після цієї гри в них теж були зауваження. Але головне, що нам знову вдалося перемогти. У кожному поєдинку треба грати на максимумі, щоби перемагати та набирати важливі очки.

Так, під час матчу з «Колосом» я діяв на двох позиціях – центрального захисника й опорного півзахисника. Це відбувається вже не вперше. Тому я розумію, що в півзахисті трохи інші нюанси гри, в захисті більше простору, а тут потрібно швидше розпоряджатися м’ячем і більше рухатися, шукаючи вільне місце. Але я готовий грати там, де скаже тренер.

Попереду в нас матч із «Шахтарем». Це один із головних матчів сезону, адже ми боремося за чемпіонство. У цій ключовій грі будемо намагатися продемонструвати найкращі наші якості для того, щоби здобути позитивний результат.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    13 березня 2023 р., 00:37

    Молодці! Попросіть Квасницю додатково тренувати штрафні удари після тренувань. В нього гарно виходить. Якщо відшліфує такі удари, як з Колосом, то буде запрошений в збірну України!! Я не жартую!

Схожі новини