ВИХОВАНЦІ CТРУКТУРИ «РУХУ» ОРГАНІЗУВАЛИ ДИТЯЧИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР

 

Гравці Клубу Лева 2011 р.н. Артем Козар та Денис Коткевич зібрали на підтримку ЗСУ понад 17 тисяч гривень.

Вихованці Клубу Лева, який входить в структуру Академії футболу «Руху», Артем Козар та Денис Коткевич самостійно організували дитячий благодійний турнір на підтримку ЗСУ.

У змаганнях взяло участь 10 команд, а переможцем стала команда Клуб Лева 2011 року. Нагороджував колективи гравець збірної України Георгій Судаков.

Діти робили командні внески, завдяки яким вдалось зібрати понад 17 тисяч гривень. Також юні футболісти зробили малюнки на підтримку українських військових.

 

 

Артем Козар, організатор турніру: «Я бачив, що мій знайомий Юрій Труш організовує благодійні турніри. Я подумав, чому б не організувати такий турнір, але дитячий. Наступного дня я запропонував це своєму другу Денису, він мене підтримав і ми почали займатись організацією. Головною метою турніру було зібрати кошти для допомоги нашим збройним силам, які захищають нас щодня. Нам вдалось зібрати серйозну суму, яку ми направили до знайомого волонтера. Ми отримали багато позитивних емоцій, а головне – зробили свій внесок у перемогу України».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини