ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВЩИНИ. «РУХІВЦІ» ЗДОБУЛИ ТРИ ПЕРЕМОГИ

У другому турі Відкритого чемпіонату Львівщини колективи ДЮСШ «Рух» зустрічались з УФК «Карпати», а команди Академії «жовто-чорних» з ДЮСШ «Карпати».

 

 

Команди Академії «Руху» здобули 3 перемоги та одну нічию у своїх матчах. Колектив U-14 переміг ДЮСШ «Карпати» з рахунком 7:0. По дублю на рахунку Літвінчука та Янковського, ще по голу забили Граціян, Шквирко та Кацалап. Команда U-15 під керівництвом Назара Савицького здолала суперника з рахунком 2:0, голами відзначились Джурабаєв та Ясінський. Впевнену перемогу з рахунком 5:0 здобули і підопічні Анатолія Біляя у віковій категорії U-16. Дублем відзначився Мужиловський, ще по голу забили Угринчук, Себро та Денисов. А ось найстарші «академіки» «Руху» зіграли з ДЮСШ «Карпати» внічию – 1:1.

 

 

Щодо команд ДЮСШ «Руху», то тут «жовто-чорні» зазнали чотирьох поразок у матчах з УФК «Карпати». Хлопці U-14 поступились з рахунком 0:3, колектив U-15 – 0:1. З аналогічним рахунком на користь «зелено-білих» завершився матч у віковій категорії U-16. А команда U-17 поступилась з рахунком 0:5.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини