ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВЩИНИ. ПЕРЕМОГИ «РУХУ» У 7 ІГРАХ

У третьому турі Відкритого чемпіонату Львівщини колективи Академії футболу «Руху» зустрічались з «Прикарпаттям», а команди ДЮСШ «Руху» зіграли проти ДЮСШ «Карпати».

 

 

Матчі Академії «Руху» відбулись посеред тижня, у середу та четвер. «Жовто-чорні» перемогли «Прикарпаття» у всіх вікових категоріях з загальним рахунком 16:1. Найменші «академіки» здобули перемогу з рахунком 4:0 – дубль на рахунку Яжковського, ще по голу забили Бачинський та Граціян. Підопічні Назара Савицького у віковій категорії U-15 здолали «Прикарпаття» з рахунком 5:0 – відзначились Себро, Зелінський, Клеутін та двічі Джурабаєв. Команда «Руху» U-16 перемогла з рахунком 2:1, по голу на рахунках Горіна та Бондара. А найстарші «академіки» здобули перемогу з рахунком 5:0 – по голу забили Хмельовський, Ярош, Цюрпалевич, Клименко та Лебідь.

 

 

Команди ДЮСШ «Руху» у третьому турі зустрілись з ДЮСШ «Карпати». Щоправда, поєдинок у віковій категорії U-15 відбудеться у середу, 12 жовтня. У інших 3 матчах «жовто-чорні» здобули впевнені перемоги з загальним рахунком 18:2. У віковій категорії U-14 на полі феєрив Кравчук, який відзначився пента-триком, ще по голу на рахунках Завійського та Швидченка, отож – перемога 7:1. У віковій категорії U-16 «рухівці» також переграли «Карпати» з різницею у 6 м’ячів, щоправда, з рахунком 6:0. Голи забивали Клюка, Приступа, Гембарський, Кішко, Мартинюк та Панківський. А команда U-17 перемогла суперника 5:1 – по два голи забили Федьків та Ячурко, ще один м’яч на рахунку Халілова.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини