ВІДБУВСЯ ВІДБІР В АКАДЕМІЮ «РУХУ» СЕРЕД ХЛОПЦІВ 2008 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

У першому етапі відбору в Академію «жовто-чорних» взяли участь понад 300 юнаків віком 12-13 років з цілої України. Аби якісно переглянути усіх гравців відбір проходив два дні. 

Вже традиційно випробувати свої сили з’їхалися хлопчики з усіх куточків країни: Рівне, Черкаси, Київ, Одеса, Харків, Донецька та Луганська області. Ще один відбір вкотре продемонстрував, що сотні кілометрів аж ніяк не стануть на заваді на шляху до дитячої футбольної мрії.

Олександр, тато учасника відбору: «Подолали немалу відстань, адже приїхали із сонячної Одеси. Ми дуже любимо місто Львів, а коли побачили масштаби Академії «Руху», то рішуче вирішили приїхати сюди та спробувати свої сили. Президент клубу Григорій Козловський будує справді грандіозний комплекс. Коли побачив Академію наживо, то це перевершило мої очікування. Сподіваємось, проявили свої найкращі якості та витримали таку велику конкуренцію. Дуже хочемо сюди потрапити».

Як і минулого тижня все розпочалося з реєстрації, згодом був медогляд у клубного лікаря. Вже після цього хлопці ступили на футбольне поле. Для юнаків підготували 6 незмінних випробувань: жонглювання м’яча, вправи на координацію, визначення швидкісних даних, дуелі один в один, гра в футбол і психологічний тест. Варто відзначити, що до учасників була прикута увага близько двадцяти фахівців, які ретельно стежили за кожним юним футболістом. 
 


Борис Баранець, помічник головного тренера ФК «Рух» U-21 : «Цього разу проходили відбір трішки старші хлопці, ніж минулого тижня.  Приїхало дуже багато дітей. Усі вони сильно стараються та намагаються продемонструвати свої найкращі якості, щоб справити позитивне враження. Зрештою, це лише початок нашого відбору. 

До нас приїжджають дітки з усієї України. На цей раз юнаки представляють всі регіони. Насправді, це вражає. Рівень учасників хороший, ніхто не збирається поступатися місцем. Ми з тренерами намагаємося зробити правильний вибір. У наступному етапі братимуть участь ті, хто цього найбільше заслуговує. 

Багато хлопчиків неабияк хвилюються, бояться помилитися. В такому випадку ми їх лише підтримуємо, щоб вони перебороли свій страх і продемонстрували найкращі якості».

По завершенні випробувань ніхто з учасників відбору не пішов з порожніми руками. Всі хлопчики отримали подарунки від футбольного клубу «Рух» і тепер з нетерпінням очікують на результати.

Ігор Яремак, учасник відбору: «Я приїхав випробувати свої сили з міста Калуш. Мені дуже подобається Академія «Руху». Я такого ще ніколи не бачив. Прагну пройти відбір та тренуватися в таких хороших умовах, але усвідомлюю, що це буде непросто. Приїхало багато класних футболістів, тому конкуренція дуже висока. Я вже давно підтримую «Рух». Мені імпонує гра Романа Карасюка та Максима Білого, адже вони завжди грають надійно. Сподіваюся, що зможу пройти відбір та стану частинкою цього клубу, а в майбутньому одягну «жовто-чорну» футболку у Прем’єр-лізі».

Вже наступних вихідних 5-6 червня перший етап відбору в Академію «Руху» пройдуть юні футболісти 2009 року народження. Аби взяти у ньому участь першочергово потрібно заповнити анкету за цим посиланням

Більше світлин із відбору дітей 2008 року народження в Академію «жовто-чорних» ви можете переглянути в нашій галереї.


loading...

21 коментарів

  • І

    Іван

    2 серпня 2023 р., 00:28

    Мені вже 15 років але я горю бажанням грати

  • Д

    Данііл

    19 квітня 2023 р., 15:57

    Граю в футбол с 6 років мрія попасти в клуб

  • Т

    Тарас

    4 листопада 2022 р., 20:18

    Мрію стати футболістом 2008рік

  • О

    Олег

    7 червня 2022 р., 09:18

    2 спроба попасти в рух хоча того разу прийшо в 2 етап

  • М

    Максим Горбачев

    22 грудня 2021 р., 13:16

    Я дуже сильно мрію стати футболістом

Схожі новини