VBET ЛІГА. «РУХ» ВТРАТИВ НІЧИЮ У ЧЕРНІГОВІ

 

«Жовто-чорні» пропустили від «Десни» на останній хвилині матчу.

Головний тренер «Руху» Леонід Кучук вирішив не робити кардинальних змін у стартовому складі після нічийної гри проти «Зорі». Лише замість Романа на правий фланг захисту вийшов Гагун. А капітан команди Ярослав Мартинюк знову вийшов у центрі захисту.

Перший тайм не був надто багатим на небезпечні моменти. Забили «рухівці» – на 12-й хвилині Борячук відправив м’яча у воротах Мисака, – втім гол було скасовано через офсайд.

Найцікавіше розпочалось під завісу першої половини матчу. На 40-ій хвилині Климчук заробив небезпечний стандарт біля кута штрафного майданчику «Десни». Після пострілу Федорчука м’яч небезпечно пролетів поруч з дев’яткою. Вже через кілька хвилин Паньків врятував «Рух» від пропущеного голу - Юрій здійснив шикарний сейв після удару головою від Ковтуна. Через мить «жовто-чорні» вибігли в контратаку, але передачу Бойчука на Климчука, який стояв без опіки перед воротами суперника, все ж перехопив захисник «Десни».

У другому таймі господарі поля забрали м’яч під свій контроль, але довго не могли створити насправді небезпечних моментів. «Рух» організовано діяв у захисті та періодично вибігав у гострі контратаки. Після однієї з них Притула пробивав здалеку, а Мисак, хоч і не з першого разу, але забрав м’яч до рук. А на 78-ій Климчук віддав гостру передачу на Борячука, але той з вигідної позиції не влучив по воротах.

«Жовто-чорні» продовжували діяти у своїй манері. На 86-ій хвилині Кондраков вийшов на побачення з голкіпером «Десни» та реалізував момент, але гол «Руху» знову був скасований через офсайд. А вже на останній хвилині основного часу Тотовицький забив єдиний гол у матчі. Часу, щоб відігратись, у команди Кучука вже не було. Прикра поразка у Чернігові – 0:1.

 

 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 8 тур. «Десна» (Чернігів) – «Рух» (Львів) 1:0 (0:0).

17 вересня 2021 року. Чернігів, стадіон ім. Ю. Гагаріна.

Гол: Тотовицький, 90.

Попередження: Борячук, 6, Федорчук, 26, Притула, 53, Карасюк, 88, Сич, 89.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Мартинюк (К), Білий, Гагун, Карасюк, Федорчук, Притула (Сич, 73), Климчук, Бойчук (Лях, 83), Борячук (Кондраков, 83).

У матеріалі використані світлини пресслужби ФК «Десна»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини