VBET ЛІГА. «РУХ» ПОСТУПАЄТЬСЯ У ДНІПРІ

 

«Жовто-чорні» зазнають першої поразки після повернення Леоніда Кучука.

 

Долю протистояння у Дніпрі вирішили два голи господарів всередині першого тайму. Комфортний рахунок підопічним Йовічевіча забезпечила індивідуальна майстерність Ігнатенка та Назаренка в окремо взятих епізодах. Перший - вразив дальню дев’ятку Паньківа з лінії штрафного, другий - на швидкості прорвався до воріт і точно пробив у кут - 2:0.

Попри поразку у матчі, слід віддати належне кіперу «жовто-чорних». Юрій Паньків здійснив у цьому поєдинку 6 сейвів. Досвідчений воротар неодноразово рятував команду після ударів Довбика, Гуцуляка, Дубінчака та Ігнатенка та ледь не взяв участь у гольовій атаці «Руху». Саме після першого паса Юрія на фланг і скидки Мисика на ворота «Дніпра-1» вийшов Борячук. На жаль, від голу форварда господарів урятувала стійка. 

Моментів біля воріт «Дніпра-1» у «Руху» було небагато, та все ж свій шанс забити «жовто-чорні» мали. Після удару Мартинюка зреагував Кожокару, дебютним голом за львівський клуб міг відзначитись Дідик, але пробив вище воріт. У підсумку - поразка у Дніпрі перед львівським дербі, яке відбудеться у неділю, 29 серпня.    

 

 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 5 тур. «Дніпро-1» - «Рух» (Львів) 2:0 (2:0).

21 серпня 2021 року. Дніпро, стадіон «Дніпро-Арена». 

Голи: Ігнатенко, 27, Назаренко, 35.

Попередження: Карасюк, 39, Мисик, 42, Федорчук, 59, 

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Білий, Дідик, Роман (Кузик, 73), Федорчук, Карасюк, Оріховський (Кухарук, 69), Климчук, Бойчук (Мартинюк, 62), Борячук. 

 

У матеріалі використані світлини пресслужби СК «Дніпро-1»


loading...

1 коментарів

  • М

    Михайло

    22 серпня 2021 р., 10:16

    Дуже важко писати цей коментар. Дивився матч на Уніан. Спочатку був гімн: у Дніпра співали всі українці,у Руха виявилось аж три послідовника Ракицького. Це Львів і мені за них дуже соромно. А далі антифутбол від Руха: відсутність пресингу,брак при передачах(особливо у послідовників Ракицького),бальон літав у повітрі,ніяк не могли його приземлити і як підсумок -нуль ударів по воротах. Пробіг-жахливо малий,під час голів- під удари ніхто не стелився,лише ховали руки,тим зменшували об'єм тіла. Отже футболісти -ветерани,з такою грою скоро буде кінець кар'єри,а грати будуть U19 замість вас. Вони будуть битися від 1до 95хвилини. Буде повний стадіон і їм можна буде все пробачити. Гімн і боротьба від них точно буде. Писав не диванний експерт,а марафонець (21,42км),психолог,лікар.

Схожі новини